Voetballiefhebbers opgelet!

GA MEE NAAR FC BARCELONA!

Het wervelende spel van  FC Barcelona met onder andere Messi en Suarez is een lust voor het oog. Een bezoek aan stadion Camp Nou en de bruisende stad Barcelona staat dan ook op ieders verlanglijstje. Hier kan jij bij zijn! Lees snel verder...

S&H Tyres verzorgt in samenwerking met Lassa Tyres een unieke actie waarbij je bij minimale afname en betaling van Lassa banden recht hebt op één van de drie onderstaande mogelijkheden.  

Bij 100 Lassa autobanden krijg je een officieel FC Barcelona T-Shirt waarbij je de mogelijkheid hebt je naam op achterkant te laten bedrukken op kosten van Lassa en S&H Tyres;

Voor de snelle beslissers! De eerste 10 tickets zijn VIP tickets! Hiermee kunt u een willekeurige  wedstrijd van FC Barcelona beleven vanuit de Skybox in Camp Nou.  

Bij minimaal 500 Lassa autobanden krijg je een geheel verzorgde reis naar Barcelona voor het bijwonen van een wedstrijd van FC Barcelona in het Camp Nou stadion;  Vlucht, hotel en zitplaatsen worden bekostigd door Lassa en S&H Tyres!
 
Koopt je minimaal 1000 Lassa autobanden, dan gaat je niet alleen, maar met twee personen naar een wedstrijd van FC Barcelona! Wederom zijn vlucht, hotel en zitplaatsen op kosten van Lassa en S&H Tyres.

Actie voorwaarden
SH Tyres