MOMO

Momo srl heeft haar hoofdkantoor in Milaan, Italië, waar de kern van het wereldwijde distributienetwerk zich bevindt. Het in de VS gebaseerde bedrijf, genaamd Momo Automotive Accessories Inc., staat de groep toe om de Amerikaanse, Latijns-Amerikaanse en Canadese markten te bedienen. Momenteel heeft Momo meer dan 60 distributiepartners over de hele wereld, die allemaal dezelfde liefde delen voor uitzonderlijke uitdagingen.

MOMO  velgen
In een sector, die extreem concurrerend is als die van lichtmetalen velgen van de aftermarket, heeft Momo snel de leiderspositie in het topsegment van de internationale markt veroverd.

Met een constante stroom van nieuwe en creatieve ontwerpen, heeft het bedrijf de gunst van wereldwijde klanten kunnen winnen, met een enorm vermogen om een markt te begrijpen en te interpreteren in een staat van constante en hectische evolutie. Het geavanceerde 'Style center’ van MOMO is de spil van het bedrijf.
De ontwerpers werken nauw samen met ingenieurs en zorgen zo voor maximale kwaliteit en optimale efficiëntie.

Bovendien onderhoudt de productafdeling nauwe en gekwalificeerde relaties met de belangrijkste certificeringsinstituten, zoals de prestigieuze TÜV, JWL, VIA en SAE, die een diepgaand onderzoek blijven doen naar de meest geavanceerde technologie en het gedrag van alle lichtmetalen wielen.

Exclusief distributeur schap
VDR Autobanden bvba is exlusief distributeur van MOMO Wheels in de Benelux.
SH Tyres