GOODRIDE


Goodride banden is een autobandenmerk dat in 1958 is opgericht. Goodride staat een garantie voor betrouwbaarheid en veiligheid. worden geproduceerd door de onafhankelijke onderneming Zhongce Rubber Group Co, gevestigd in Hangzhou, de hoofdstad van Oost-Chinese provincie Zhejiang, die meer dan 40 jaar ervaring in de productie van banden heeft en behoort tot de tien grootste bandenfabrikanten van de wereld.

Het bedrijf is de grootste bandenproducent in China en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de tien toonaangevende mondiale bandenfabrikanten, naast merken zoals Michelin, Continental en Bridgestone. Het verklaarde doel is om hun positie verder uit te breiden en om hun aandeel in de bandenmarkt te vergroten. Om dit te doen investeert het bedrijf in nieuwe productie-installaties, vertegenwoordigende organen en samenwerkingsverbanden over de hele wereld.

De producten worden gemaakt met gebruik van de nieuwste technologie en volgens strenge normen. Dit geldt voor de productie voor heel Europa, Aziƫ, Noord-Amerika en Afrika en voor zowel personenauto's als motoren, vrachtwagens en industriƫle banden.

Voor het meten en optimaliseren van de banden geluidsemissie heeft ZC Rubber de eerste echovrije laboratoriumruimtes in China opgezet. Bovendien gaat het bedrijf tot het uiterste wat betreft onderwerpen zoals gaswinning, stoomreiniging, waterzuivering en afvalverwerking, in het belang van milieuvriendelijke productie.

S&H Tyres is exclusief distributeur van Goodride in de Benelux.