Maxtrek

S&H Tyres is exclusief importeur van Maxtrek banden voor bijna heel Europa. Sinds het begin van het importeurschap heeft het merk een gestage groei gekend en wordt steeds meer gewaardeerd door onze klanten. Maxtrek is een band van Chinese makelij met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het matenpakket is zeer ruim. Ook heeft Maxtrek exotische maten tot wel 26 inch!

Opgericht in 2006 en gevestigd in de Zhaoqing High-tech Development Zone, is Maxtrek Tyres een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie, verkoop en service van semi-stalen radiaalbanden. Met een duidelijke visie opent Maxtrek de weg naar een succesvolle toekomst.

Het streven naar kwaliteit staat centraal bij Maxtrek. De implementatie van het ISO9001 en IATF16949 kwaliteitsmanagementsysteem stelt Maxtrek in staat om een betere controle te hebben over de productkwaliteit. Tot op heden hebben de producten van Maxtrek internationale en regionale normen doorstaan en relevante certificaten verkregen.

Met 10 jaar ontwikkeling blijft Maxtrek sterk en groeit het voortdurend op de markt. De producten van Maxtrek zijn goed verkocht in meer dan 90 landen en worden ook gebruikt als originele uitrusting (OE) door verschillende autofabrikanten. Dit heeft Maxtrek een geweldige reputatie opgeleverd bij klanten over de hele wereld, en vormt een solide basis voor verdere ontwikkeling en uitbreiding.